Peelings

Els peelings es vénen utilitzant des de fa milers d’anys,de diferents maneres.

Avui dia es poden classificar en:

  • Superficials
  • Mitjans
  • Profunds

S’utilitzen diferents substàncies com:

  • Ac.Salicílic
  • Ac.Tricloroacét
  • Fenol…etc

S’apliquen aquestes substàncies,en la cara i coll durant uns minuts. Descaman pell a diferents profunditats.Col·locant despues gairebé sempre una crema post peeling.Aquesta descamacion pot durar 1 o 2 setmanes. Es poden realitzar 2-4-8 sessions depenent del tipus de peeling que realitzem.

El peeling, consisteix en l’eliminació per una banda de la epidermis o dermis a la qual segueix una regeneració natural del teixit. Pot realitzar-se a través d’agents químics, làser o dermoabrasió.
La tècnica elimina taques cutáneas, petites arrugues,flacideza i aporta la lluminositat a la pell que ha pogut perdre, a causa de l’acció del sol, la fatiga, l’estrès o el procés natural d’envelliment.

En termes generals, el peeling, millora la qualitat de la pell i augmenta la producció de col·làgen i elastina, components essencials per a mantenir la pell suau i ferma.

Existeixen diversos tipus de peeling en funció de si la seva actuació sobre la pell és superficial, mitjana o profunda.

Els superficials donen lloc a un millorament general de la pell i els mitjans i profunds són més indicats per a la correcció d’arrugues fines com les quals envolten els lábios o les conegudes ?potes de gall? i el tractament de les arrugues profundes i cicatrius com les del acné respectivament.

Entre les substàncies mes empleades es troben el fenol i els àcids glicólic, tricloracét i salicílic i la seva elecció dependrà de l’objectiu del tractament.

La recuperació de la pell està subjecta al tipus de peeling realitzat, és a dir, la capa dérmica a la qual es dirigeixi, i la seva periodicitat anirà en funció de l’objectiu, així com de l’agent que s’hagi utilitzat durant el procediment.

Dr Alex Roig

tornar adalt ↑ tornar adalt ↑