Mesoterapia facial.

Igual que la Mesoterapia Corporal consta d’una sèrie de punxadetes en tota la cara i escot.

Variant les substàncies utilitzades podem tractar textura,lluentor arrugues fines? Podem prevenir envelliment facial. S’utilitzen des de substàncies homeopaticas, Ac. Hialuronic, Vitamines, Antioxidants?

Aconseguim amb una sola sessió, una millora de la qualitat de la nostra pell. Es poden realitzar 4 o 6 sessions ,una cada setmana o cada 15 dies, depenent del cas.

La seva principal indicació és la prevenció i tractament de l’envelliment cutáni. Es realitza mitjançant micropuntxades indolores en la zona afectada que volem tractar (cara i coll).

Com tractament preventiu s’ha de realitzar a partir dels 30 anys, encara que no existeix límit d’edat per a obtenir un efecte rjuvenedor en les zones tractades.

Els productes utilitzats més freqüentment són les vitamines i l‘àcid hialurónic, a més d’una gran varietat de medicaments homeopátics que hidrataran la pell en profunditat i estimularan la formació de col·làgen i elastina disminuint la flacidez cutánea. Millorem
la textura,arrugues,lluminositat de la pell.

La freqüència del tractament és d’una sessió cadasetmana o quinze dies fins a completar sis sessions en total. El manteniment serà una sessió mensual o cada mes i mig, depenent de l’estat de la pell a tractar.

És molt important una protecció solar correcta i una pauta cosmètica en el domicili adequada a cada pell.

Dr Alex Roig

tornar adalt ↑ tornar adalt ↑